Lease en bruktbil

Vinterkampanje!!! Lease en ladbar hybrid fra kr 1.668,- ink vinterhjul* Priseks. privatleasing inkl. mva og termingebyr. Startleie/etableringsgebyr kr 82.175,-. Totalpris kr 142.238,-. 3 års bindingstid, kjørelengde: 30.000 km. Avtalen har flytende rente.

 

 

Priseks. privatleasing inkl. mva og termingebyr. Startleie/etableringsgebyr kr 82.175,-. Totalpris kr 142.238,-. 3 års bindingstid, kjørelengde: 30.000 km. Avtalen har flytende rente.

 

Vi er som kjent et Møller Bil selskap som er her for å sikre dere nyere bruktbiler gjennom å hente 6-12 mnd gamle biler fra Tyskland. Selv om disse bilene har vært registrert før, blir de registrert for første gang i Norge når de selges her. Dermed kan disse bilene også leases. Herunder gjelder også forbrukerleie som betyr at privatpersoner også kan lease bil hos oss. Om ønskelig kan vi inkludere både årsavgift og forsikring i månedsleien. På den måten kan vi sammen finne den riktige bilen for deg ut i fra ditt månedlige budsjett.

 

Det er mange fordeler med leasing, og mange har allerede kontaktet oss for å få råd om leasing kontra lån. Dette hjelper vi gjerne med slik at bilholdet blir enklest og billigst mulig. 

 

Her finner du et lite utvalg av det vi kan lease ut: LEASINGBILER