Bruktbiler

Hos AutoArena finner du et utvalg av markedets mest populære bilmerker og modeller. Vi har spesielt godt utvalg i nyere brukt Audi og VW, spesielt av suksessmodellene Golf og Audi A3. Nå har vi også fått inn flere el-biler og Plug-in Hybrid med rask levering og blant annet gunstige leasingavtaler.

Søk i vårt utvalg av spennende modeller, og ta gjerne kontakt for nærmere detaljer og en prøvekjøring

 

Vi har også i tråd med utviklingen valgt å satse mer på nyere brukte elbiler og ladbare hybrid biler.
Leasing og forbrukerleie er i vinden, og det skjønner vi godt! Et forutsigbart bilhold passer Ola Nordmann utmerket. Vi synes dette bør være en selvfølge når det gjelder bruktbil også. Siden vi importerer våre bruktbiler fra Tyskland blir de registrert første gang her i Norge. Dermed kan de leases ut som en «nybil».
De fleste bilene vi tilbyr leveres med garanti fra produsent i 5 år /100.00km og batteri garanti i 8 år /160.000 km. Alt av garanti arbeidet utføres hos ditt lokale merkeverksted.


Modeller vi tilbyr :
e-golf
e-up
Golf GTE (ladbar hybrid)
Passat GTE( ladbar hybrid)
Audi A3 e-tron (ladbar hybrid)

 

 

Fordelene med å kjøre elbil i dag er mange:
Gratis parkering på kommunale plasser
Gratis passering i alle landets bomstasjoner
Fritak for rushtidsavgift
Adgang til å kjøre i kollektivfelt
Gratis lading på de fleste offentlige ladestasjoner
Lav årsavgift
Ingen engangsavgift eller merverdiavgift
Strømkostnad er 15-20 øre pr kilometer

 

 

Golf GTE :  Bilen kombinerer det beste fra to verdner. En effektiv 1.4 turbobensinmotor (TSI) på 150hk, kombinert med en elektromotor som supplerer med ytterligere 102HK. Den totale effekten på 204HK/350NM gir bilen meget god prestanda. Man kan også velge å kjøre kun på elektrisk fremdrit inntil 50KM.

 

 

Hos oss kjøper du bruktbil med nybilfølelse.
En av våre fremste styrker ligger i et solid nettverk av pålitelige tilbydere av nyere bruktbiler. Vi tilbyr biler kjøpt direkte fra fabrikk, autoriserte forhandlere og finansieringsselskaper i Europas største bilmarkeder. Vi kjøper bruktbiler i store volumer og kan stille krav til våre leverandører både på pris og kvalitet.

Alle bruktbiler vi tilbyr står i Oslo og er klare for registrering. I vårt 3000 m2 showroom i Grenseveien 80 på Ensjø i Oslo, har vi til en hver tid 100 klargjorte biler i utstilling. Er du ute etter å kjøpe bruktbil i Oslo anbefaler vi at du tar turen innom og ser på utvalget.


Importere bruktbil

 

Vi ønsker også å gi våre kunder muligheten til å finne sin drømmebil om vi ikke skulle ha den i vår butikk. Dette er gjerne biler i en smalere nisje enn våre lagermodeller. Bilene importeres til Norge etter avtale med kunde. Det vil si at du forteller oss hva du ønsker av spesifikasjoner, og vi søker i vårt nettverk av leverandører for å finne den rette bilen og importere til deg. Bilene må være innenfor tre år gamle å ha gjenværende fabrikkgaranti. Forespørsler på disse bilene rettes direkte til salgsavdelingen til AutoArena.

Kontakt oss på salg@autoarena.no for eventuelle spørsmål.

Å importere bruktbil fra utlandet, særlig fra Tyskland og Sverige, har blitt forholdsvis vanlig de senere årene. Noen velger å importere selv, men de fleste føler seg tryggere ved å bruke en profesjonell bruktbilimportør. De fleste som har forsøkt eller gjennomført bruktbilimport selv sitter igjen med mange erfaringer. Det være seg vanskeligheter med språk eller tollregler og moms, eller gode erfaringer med hjelpsomme mennesker som bidro til at en vellykket handel gikk i boks.

Velger du å bruke AutoArena som bilimportør for å finne bilen som dekker akkurat ditt behov, så lover vi deg at alle usikkerhetsmomenter du måtte frykte blir tatt hånd om på en profesjonell måte, og at du blir fornøyd med både prosess og bil.